Які послуги пропонує автошкола в Києві ЮТС

Будь-який власник автомобіля повинен мати посвідчення водія. Щоб отримати право управління, необхідно пройти навчання теорії та практики, скласти відповідні іспити.

Щоб отримати міцні знання та просунуті навички, свої послуги пропонує краща автошкола в Києві.

Навчання

Воно складається з курсу теорії, вивчення якого відводиться місяць занять. Трохи пізніше починається навчання практичного водіння. За умовами школи можна вибрати кілька варіантів курсу, залежно від навичок учня. Найбільш повний варіант занять триватиме до 2,5 місяців.

Автошкола ЮТС враховує різницю у підготовці слухачів, тому пропонує самостійно обрати варіант навчання, де є кілька тарифів:

  1. Найкоротший і найдешевший передбачає вивчення лише теорії, вся практична частина проходить слухачем самостійно. Цей варіант затребуваний у людей, які мають навички та досвід керування автомобілем. Можна вибрати варіант занять онлайн або аудиторії.
  2. Для тих, хто бажає покращити навички, є тариф «Економ», де до теорії пропонується 20 годин занять з інструктором водіння. Кожен сеанс займає 2 години, потрібно пройти 10 занять.
  3. Стандартний варіант розрахований на 20 занять або 40 академічних годин практики із поєднанням з теорією.
  4. «Максимум» підходить для повних новачків, має теоретичну частину з видачею в подарунок довідкової літератури, розрахований на 80 годин водіння, які укладаються в 40 занять. Також надається медична довідка для отримання прав.

Після закінчення будь-якого курсу, автошкола ЮТС видає довідку про проходження навчання, яка буде потрібна при отриманні посвідчення водія.

Переваги

Досвідчений викладацький склад, передове оснащення автомобілями, відповідальність інструкторів дозволяє досягати хороших результатів із різними категоріями слухачів. Гарантується складання іспитів та отримання прав для людей, які прийшли до школи з будь-яким рівнем знань та підготовки.
Перед випуском в автошколі сдається іспит з теорії та практики, щоб визначити рівень знань та навичок слухачів, підготувати їх морально до складання випробувань у реальних умовах.

Оплату навчання можна робити частинами. Адміністрація школи стежить за станом справ на ринку освітніх послуг та не задирає ціни. Двадцятирічний досвід роботи дозволяє говорити про успіх автошколи як затребуваний освітній сервіс.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.