Як користуватися електронним сервісом, щоб придбати квитки на поїзд онлайн

Зараз все більше звичних дій відбувається в онлайн-форматі. І купівля квитків на поїзд не стала винятком. Тепер можна скористатися спеціальним сервісом, щоб придбати залізничний квиток у будь-якому напрямку. Щоб купити квитки на сайті (укрзалізниця квитки купити онлайн), доведеться витратити лише кілька хвилин.

Використання сервісу з продажу квитків онлайн

Одним із найпопулярніших сайтів з продажу залізничних квитків в Україні вважається https://proizd.ua. Можна виділити такі особливості використання сервісу з продажу квитків онлайн:

  1. Придбати квиток можна щонайбільше за півтора місяці до дати відправлення поїзда. Це дуже зручно, оскільки маючи на руках квиток, можна більше не турбуватися про наявність вільних місць та організацію поїздки.
  2. Для придбання квитка потрібно спочатку вибрати поїзд. Для цього необхідно ввести маршрут та дату поїздки, щоб побачити на екрані список усіх поїздів, що прямують за вказаним маршрутом на конкретну дату.
  3. Визначившись з поїздом, необхідно вибрати вагон і місця, які здадуться найзручнішими та найкращими за вартістю.
  4. Вибравши конкретні місця, необхідно продовжити формування замовлення. Для цього слід вказати ПІБ пасажирів, телефон та адресу електронної пошти.
  5. Заповнивши всі необхідні дані можна переходити безпосередньо до оплати замовлення. Для оплати можна використати банківську картку. Після проведення платежу куплений квиток відображається на екрані, зберігається в особистому кабінеті користувача та відправляється на вказаний при оформленні е-мейл.

Переваги

Користувачі, які регулярно використовують онлайн сервіс для придбання квитків на поїзд, відзначають такі плюси такого способу купівлі квитків:

  1. Купувати квиток онлайн дуже зручно. Таким чином, покупець економить багато часу, адже вибрати та придбати квиток можна, не виходячи з дому. Вся процедура займає лише кілька хвилин, тоді як поїздка на вокзал та спілкування з касиром зайняли б багато часу.
  2. На сайті можна вибрати квиток із величезної кількості доступних варіантів. Користувач може, не поспішаючи, оцінити особливості вагона, вибрати відповідні місця.
  3. Процедура оформлення квитка дуже проста. Немає необхідності вводити всі паспортні дані пасажира (досить лише ПІБ).
  4. Можна ознайомитися з повним розкладом поїздів на вказану дату, щоб вибрати найзручніший час для поїздки.
  5. Якщо з якоїсь причини доведеться оформляти повернення квитків, це можна зробити дистанційно через особистий кабінет, що дуже зручно.
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.