Особливості вибору тентів для автомобіля та основні види

Кожен автовласник знає, як неспокійно залишати машину надовго просто неба. Йдеться не лише про безпеку та ризик викрадення, вандалізму з боку представників людства, а й про цілком природні природні чинники.

Неминуча дія опадів, ультрафіолетового випромінювання, частинки сміття. Доводиться відмивати, у найгіршому реставрувати покриття. Якщо необхідність ставити авто на вулиці виникає регулярно, доцільно придбати спеціальний чохл. Наскільки добре він упорається із завданнями, залежить від деталей. Прочитайте детальний опис, збираючись замовити тенти, перегляньте товар офлайн.

Кому та навіщо купувати тент?

Тим, хто в нормі заїжджає в гараж, підземний паркінг, швидше за все, цей аксесуар не актуальний – змахнути трохи сніжинок або жовтого листя займе не більше часу, ніж зняти і скласти чохол. Але це зручне рішення, якщо ви постійно паркуєтеся на стоянці під вікнами або на території дачної ділянки, часто виїжджаєте до лісового походу. Бруд не буде цілодобово і тижнями накопичуватися, в’їдатися. Коли транспорт знадобиться, не доведеться годинами бити його – достатньо скинути покривний матеріал. Він захищає корпус від:

  • води та вологих забруднень (снігу, дощу, пташиного посліду, що опадають на дах липкого насіння або гниючих ягід);
  • дряпаючого сміття (пісчинок та гілочок, які розносить вітер, камінчиків, які часом жбурляють хулігани);
  • пилу та пуху;
  • сонячних променів та тепла.

При цьому виріб легко знімається та надягається, може бути перевдягнений на будь-який транспортний засіб відповідного розміру. Зазвичай тримається за рахунок “рідних” гумок, але якщо забагато, нетканку все одно можна зафіксувати, підв’язати. Миється та стирається, мало важить, у складеному вигляді дуже компактна річ.

Як вибрати?

Головний параметр – габарити техніки. Стандартно розмірності 4, довжина від 406 до 535 см, ширина 165-178. Можна знайти варіанти для будь-якої моделі, від крихти-смарту до мікроавтобуса.

Особливості конструкції – наприклад, буває додатковий простір для бічних дзеркал, якщо вони не складаються. Також власнику слід розглянути продукцію з невеликою блискавкою, що забезпечує легкий доступ до салону без “роздягання” авто.

Потрібно звернути увагу на якість рядка – бажаний подвійний підворот, подвійний стібок якісною армованою ниткою. Навіть якщо ви вирішили купити тент на avtoshara.kiev.ua, перевірте цей момент, приймаючи замовлення. Ступінь захисту залежить від матеріалу (зносостійкості, температурного діапазону, що рекомендується, забарвлення, наявності просочення і світловідбиваючого покриття). Нейлон і поліестер слабкі, вони пропускають воду, ефективні в основному проти пилу та сухої потерті. Найкращі показники у полівінілхлориду та тарпауліну. Поліуретан на середньому місці.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.